Milkman Arts Studio

occupied adaptive reuse renovation

This 1,000 sqaure foot renovation and expansion project converted an existing residential garage into a modern dance studio with a new second floor music practice space and outdoor courtyard. The dance space was designed to have an indoor-outoddr use, for rehearsals and occasioanl performances. Green building elements consist of re-use of existing foundation and first floor wood studs, passive solar elements including low-e windows, sunscreens, high amounts of insulation, a reflective roofing material and deep roof eaves. 

Location: Culver City, California

Client: Rebecca Alson-Milkman & Craig Thomas

Architect: Salazar Architect Inc.

Consultant: Jon Udoff

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon

All designs and images © Salazar Architect Inc. 2019 unless otherwise noted